Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op drie basisprincipes: kwaliteit, prijsstelling en service. Wij zijn er trots op dat wij ons elke dag door deze principes laten leiden. Bij VeDeBe elektro bieden wij al onze klanten alleen de beste service. Wij zorgen ervoor dat aan al jouw wensen wordt voldaan. Toch afgekeurd? Wij betalen uw herkeuring terug! Bekijk hieronder wat wij zoal te bieden hebben en wat wij vandaag nog voor jou kunnen betekenen. 

Renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in de elektrische renovatie van uw woning. Elektricitietskasten, keukens en badkamers zijn maar enkele van onze dagelijkse projecten.

Elektrische schema's

Met onze professionele software verzorgen we u correcte en complete schema's van uw elektrische installatie. Broodnodig bij een elektrische keuring.

Aardinginstallaties

Is uw aarding niet conform? Heeft u zonnepanelen of een laadpaal en is de spreidingsweerstand niet zoals het hoort? Wij zorgen voor een perfecte aarding door extra aardingspennen te voorzien.

Algemene elektriciteitswerken

Bij elke elektrische klus kunnen we u verder helpen. Aarzel niet om ons uw project voor te stellen. Ook doe-het-zelvers zijn welkom voor een totaal begeleiding.

Storingen

Storing van uw elektrische installatie? Voor een dringende service zijn wij bereikbaar op 0483/09.71.87

Voor een vrijblijvende offerte door VeDeBe elektro uit Meerhout